Broadway Week: 2-15 september

Broadway Week: 2-15 september

Goed nieuws voor musical fans die tussen 2-15 september in New York zijn. Tijdens de Broadway Week geldt een 2 voor de prijs van 1 actie. Met een beetje geluk en planning kun je dan stukken goedkoper uit zijn.

De actie

Musicals in New York zijn een waar spektakel en staan super hoog aangeschreven, maar zijn helaas niet goedkoop. Gelukkig wordt er zo nu en dan met kaartjes gestunt!

Voor zo’n 16 musicals, waaronder Annie, Chicago en The Phantom of the Opera kun je via de links op NYCGo kaartjes met 50% korting scoren. Pas vanaf twee kaartjes gaat de korting in en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wie flexibel is qua datum en musical, heeft de meeste kans goedkopere kaarten te scoren. Lees de FAQ op NYCGo door voor instructies over kortingscodes.

Welke musical?

Ik durf gerust te zeggen dat je de plank niet echt kan misslaan als het op musical voorstellingen in New York aankomt, maar de volgende musicals zijn recent in de prijzen gevallen of hebben lovende kritieken gekregen:

Once > Eerst was er de prachtige film en nu een musical. Ierse straatmuzikant met een gebroken hart ontmoet Tsjechische pianiste.

Rock of Ages > Absurdistische rock musical. Een groot feest!

Romeo and Juliet > ORLANDO BLOOM op de planken in NYC. Meer ga ik er niet over zeggen ;-)

Broadway Week NYC

FacebookTwitterGoogle+Email

One Response to “Broadway Week: 2-15 september”

  1. Marieke says:

    Ohh wat een goeie actie! Zou ik zeker gebruik van maken als ik daar was geweest. Ben tijdens onze trip ook naar een musical geweest, Cinderella. Zoooo leuk! En wat een prachtig theater was Broadway Theatre!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>