Joyce spot celebrities

Joyce spot celebrities

Confession.
Ik, die nuchtere Hollandse import-New Yorker, ontdek hier een nieuwe kant van mezelf. I ♥ celebrity spotting!

Mijn eerst spot was Doutzen Kroes met haar schattige zoontje Phyllon in Battery Park. Toen ik vrij kort daarna wéér een nogal bekende persoon tegen het lijf liep – Sarah Jessica Parker – merkte ik pas echt hoe leuk ik het vond. Maar ook… hoe zenuwachtig ik ervan word! Wel of geen foto maken? Merkt ze dat? Zal ik nú twitteren of facebooken dat ik haar zie?

Een beetje pathetic natuurlijk, maar de mens is nu eenmaal een raar wezen en ik schaam me er niet voor.

Goed, daarna kwam ik Famke Janssen tegen, vervolgens Rose Byrne (die een koffietje bij me bestelde) en vanmorgen, 7.30 uur sharp moest ik een paar keer slikken toen Ralph Fiennes voor me stond! Americano with an extra shot for Ralph!

Het leukst vind ik het spotten op plaatsen en momenten die niets met glamour te maken hebben. SJP stond op de metro te wachten, Famke was gewoon aan de wandel en Ralph snakte naar koffie. Het voelt ‘exclusiever’ aan dan wanneer je ‘ze’ ziet tijdens daarvoor in het leven geroepen evenementen. Zo is Ralph vanwege het New York Film Festival in de stad. Dikke kans dat je hem rondom het Lincoln Center tegen het lijf loopt. Jennifer Aniston zag ik op een filmset bij ons om de hoek, maar met een rij van tien paperazzi’s ernaast is dat toch minder speciaal.

Voor wie net als ik die echte, pure ontmoeting (haha) het mooist vindt, heb ik een paar tips:
- Bar Pitti in de West Village is een hotspot. Lees er meer over in mijn artikel van vorige week.
- Hugh Jackman schijnt in de West Village te wonen en regelmatig te spotten te zijn in de speeltuin bij Bleecker Street (schuin tegenover Magnolia Bakery).
- Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Bradley Cooper zo nu en dan spinningschool Soul Cycle in TriBeCa onveilig maakt.
- Eerder maakte ik dit overzicht met onder andere hotels die favoriet zijn onder celebrities.

Happy spotting!

Ben jij weleens een beroemdheid in NYC tegen het lijf gelopen?

FacebookTwitterGoogle+Email

3 Responses to “Joyce spot celebrities”

  1. Marieke says:

    Ohh ik HOU van celebrities, haha. Ik zou gek worden als ik ze opeens zomaar op straat zou tegenkomen. Toen wij in NY waren, hoopten we ook steeds dat we iemand zouden zien. Helaas hadden we pech… Leuke blog!

  2. Aukje says:

    Ik kwam in één lunchpauze de set van Gossip Girl incl. Penn Badgley én de set van Pan Am incl. Mike Vogel tegen, goeie score haha!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>