Celebrities spotten in New York

Celebrities spotten in New York

In juni verhuizen we naar de West Village! Het schijnt nogal een celebrity buurt te zijn (Claire Danes wordt onze buurvrouw, lees maar), dus mijn spottersblik staat binnenkort op scherp. Om maar beter goed voorbereid te zijn, zocht ik uit waar in de West Village en de rest van New York je moet zijn om zomaar een bekendheid tegen het lijf te lopen.

- The Waverly Inn Perfecte spot voor een date night én celebrity spotting. Favoriete hangout voor fashion-magazine-belangrijke-mensen.
16 Bank Street.
- Michael’s New York Zien en gezien worden, daar draait het om bij het op Californië geïnspireerde Michael’s. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Afgaande op de Yelp-recensies bestaat het publiek uit PR-types en acteurs.
24 West 55th Street.
- Morandi Van de eigenaar van Pastis, Balthazar, Minetta Tavern en Schiller’s Liquor Bar (ook allemaal hotspots). Populaire Italiaan, goed voor elke gelegenheid.
211 Waverly Place.
Bar Basque Spaans en futuristisch, dat is Bar Basque in het Eventi Hotel. Vooral de fashion industry schijnt er te komen. Je eet er Baskische tapas, pintxos, of gegrillde heerlijkheden.
839 Avenue of the Americas, tussen 29th & 30th St.
Crosby Bar Een Engelse afternoon tea zoals het hoort, daarvoor ga je naar de Crosby Bar van het Crosby Street Hotel, dat op een fantastische locatie middenin SoHo ligt.
79 Crosby St.
Plein Sud/Smyth Hotel Kourtney & Kim Kardashian zijn fan, de chef – Ed Cotton – is beroemd en je schijnt vooral voor de brunch in deze Franse Brasserie van het Smyth Hotel in Tribeca te moeten zijn. Voor cocktails ga je naar de Toro Lounge, onder het hotel.
85 W. Broadway.
- The Standard, High Line Hét hotel in het Meatpacking District. Voor spotting ga je een cocktail drinken in The Standard lounge (voorheen The Boom Boom Room) of dansen in Le Bain Discotheque, een rooftop bar met zwembad. Gewoon zin in een biertje? Dan is er ook nog de Biergarten.
848 Washington at 13th Street.
- Gansevoort Park Avenue Kate Perry en Christina Aquilera schijnen hier áltijd te slapen als ze in NY zijn. Slapen een beetje duur? Ga naar de rooftop bar voor een drankje.
420 Park Avenue South.
- Trump SoHo New York Géén idee of het waar is, maar club The Spot schijnt Leonardo Dicaprio’s favoriete hangout te zijn. BAR D’EAU is ook een goede spotting locatie.
246 Spring St.
- The Bowery Hotel Ultieme hipster locatie in de East Village. Niet een plek om te gaan dansen, maar als je er gaat slapen zou je zomaar een celebrity in de kamer naast je kunnen horen snurken.
335 Bowery.

En waar wonen al die beroemdheden? Dat kun je zien op dit kaartje van Rentenna.com.

NYC-Celebrity-Star-Map-2013

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>