De KLM Werelddealweken zijn er weer

De KLM Werelddealweken zijn er weer

Vliegen naar New York kan helaas best een duur grapje zijn. Deze zomer betaalde je voor een economy class ticket via KLM of Delta met gemak 1000 euro (!). Vanaf woensdag 28 augustus kun je via de KLM Werelddealweken aanzienlijk goedkopere tickets scoren. Een actie die zeker de moeite waard is om in de gaten te houden!

En voordat je denkt dat dit een advertorial is, of dat ik aandelen KLM heb… Niets van dat alles. Ik houd gewoon graag de ticketprijzen in de gaten en KLM maakt een vlucht naar New York op deze manier stukken aantrekkelijker, want met een beetje geluk kun je een directe vlucht naar JFK voor 549 à 600 euro scoren. Op dit moment kan ik de voorwaarden nog niet raadplegen, maar ga er vanuit dat de aanbieding alleen geldig is voor een bepaalde periode en dat je snel moet boeken.

Meer info over goedkope vliegtickets lees je in dit artikel op JSNY. Laatst kwam ik ook zeven tips tegen op de boekingswebsite Skyscanner over goedkoop vliegen. Misschien niet 100% objectief, maar wat mij betreft wel het lezen waard.

klm werelddealweken 2013

FacebookTwitterGoogle+Email

3 Responses to “De KLM Werelddealweken zijn er weer”

 1. Marieke says:

  Ohh, wat verleidelijk om weer een ticket te boeken! Maar bij een nieuwe baan is het niet echt handig om direct weer weg te gaan en eigenlijk heb ik ook het geld niet meer, ik moet gewoon ffies weer goed sparen.

 2. Marieke says:

  Nou, zal ik dan maar eens gaan kijken voor tickets? ;)

  • Joyce says:

   Yes Mariek! :-) Zag trouwens dat Icelandair ook weer flink aan het adverteren is via Cheaptickets. Misschien ook de moeite waard!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>