Favo performances: Fuerza Bruta en Amateur Night

Favo performances: Fuerza Bruta en Amateur Night

Je kúnt New York als het aan mij ligt niet verlaten zonder op z’n minst naar één performance te zijn geweest. Een spetterende musical, onvergetelijk optreden van een comedian, kippenvel concert van de New York Philharmonic of een avondje relaxte jazz. Er gebeurt zoveel gaafs hier!

Laatst ben ik naar Fuerza Bruta en naar Amateur Night geweest. Het waren twee heel verschillende avonden, maar allebei heel bijzonder. Ik vertel je er graag meer over!

Fuerza Bruta

‘Brute kracht’ – daar gaat dit unieke spektakel over. Als publiek maak je onderdeel uit van een super energieke, opzwepende en poëtische avond, die je niet snel zult vergeten. Zet je zintuigen op scherp voor zinderende beats, wind, regen en een afterparty. Én trek je platte schoenen en danspak aan. Meer ga ik er niet over zeggen, dus ga het vooral zien en beleven. De show wordt telkens weer verlengd, maar zal ooit ten einde komen, dus grijp je kans zolang het nog kan!

Tips:
- Kaartjes zijn vrijwel altijd goedkoper te krijgen dan de officiële prijs van $89. Houd daarvoor LivingSocial en Time Out in de gaten. Ook worden er iedere dag 2 uur voordat de show start 30 rush tickets voor $30 verkocht bij de box office van het Daryll Roth Theatre aan Union Square.
- Op vrijdag en zaterdag wordt de late show gevolgd door een serieuze afterparty. Dance the night away!

Amateur Night

Amateur Night Apollo Theatre New York City www.jsny.nl

Kun jij geen genoeg krijgen van The Voice, Holland’s Got Talent, Idols en andere talentenshows? Dan móet je naar Amateur Night in het Apollo Theatre in Harlem. Iedere woensdag om 19.30 uur vormt dit beroemde theater het toneel voor een talentenshow die niet zo misstaan op tv. Misschien spot je hier de nieuwe Beyoncé, Rihanna of Michael Jackson!

De show is hartstikke vermakelijk en leuk, maar even zo bijzonder is de entourage. Half Harlem komt op deze show af en swingt, zingt en klapt super enthousiast met alles mee. Fantastisch om mee te maken.

Tips:
- Tickets koop je online ($20 – $32 + servicekosten).
- Hapje eten voor de show? Ga naar de Red Rooster, een van de beste restaurants van Harlem (met een bijzondere vibe) en vlakbij het theater.

Tot slot

Laatst kwam ik deze uitgebreide gids met alle ins en outs over Broadway tegen op de website van Time Out. Doe er je voordeel mee!

 

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>