Handige websites voor je NYC stedentrip

Handige websites voor je NYC stedentrip

Het is weer tijd voor een rondje langs handige websites en apps voor je trip naar New York. Deze sites – vaak vol met tips van locals – maken je reis en verblijf leuker en makkelijker!

Spotted by Locals Verzamelblog voor een tal van grote steden. New Yorkse locals houden je op de hoogte van hun beste en leukste eet-, drink- en shopadresjes. Ook te downloaden als app.

Full Access NYC Wederom een leuke blog, vol met tips van locals. Vooral een fijne manier om een hoop inspiratie op te doen.

Guest of a guest Op zoek naar een hippe NYC party vanavond? Check de kalender van Guest of a Guest. Super compleet!

Zerve Via Zerve boek je wandelingen, activiteiten, boottripjes en meer. Denk aan aan Sex and the City Hotspots Tour ($46) of een A Slice of Brooklyn Pizza Tour ($80). Persoonlijk vind ik de tours behoorlijk prijzig, maar uit de recensies en het aantal boekingen blijkt dat ze enorm populair zijn.

GetYourGuide Oók een boekingssite voor tours en activiteiten. Gidsy is hier sinds kort in opgegaan, dus mijn verwachting is dat ook locals hun tours aanbieden.

Eat With Deze service staat in de startblokken en geeft je de kans bij een local thuis te eten. Een betere manier om een echte New Yorker te leren kennen is er niet! Een vergelijkbare website is Homedine. Voor beide sites geldt dat het aanbod voor New York nog heel klein is, maar wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Dishtip Waar vind je de beste pizza van New York, of de beste donut? Via Dishtip kun je zoeken op je favoriete gang of gerecht, budget en cuisine. De beste pizza volgens Dishtip? Grimaldi’s – op meerdere plekken in New York te vinden.

Ook handig: mijn andere artikelen over apps op JSNY en ToGoToNewYork Blog.
Meer tips? Deel ze hieronder!

FacebookTwitterGoogle+Email

2 Responses to “Handige websites voor je NYC stedentrip”

  1. Karin says:

    Nog 2 maandjes en dan zit ik 8 dagen in New York! Ik geniet van je blog
    en je handige tips!
    Ik ga deze apps zeker gebruiken net als vele andere leuke dingetjes die
    ik op je blog vind! :)

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>