I am thankful for…

I am thankful for…

Vandaag is het in Amerika en Canada Thanksgiving. De meeste families eten traditioneel een kalkoen, kijken football én spreken uit waar ze dankbaar voor zijn.

Michiel en ik zitten met onze Nederlandse en Vlaamse vrienden aan een Turkducken. Je zult het misschien niet geloven (en dit kan gewoon alleen in Amerika), maar een Turkducken is een kip-in-een-eend-in-een-kalkoen. De foto’s zal ik delen via mijn instagram account.

Omdat ik het uitspreken van waar je dankbaar voor bent een super mooie traditie vind, heb ik zelf ook maar een lijstje gemaakt. Je mag meelezen!

I am thankful for…

• Jou, mijn lezer! Comments, vragen, bedankjes en stijgende bezoekersaantallen.. Ze zorgen er allemaal voor dat ik met veel plezier ‘mijn’ New York met jullie blijf delen.

• De kans om anderhalf jaar in NYC te mogen wonen. Natuurlijk, ik moet hier gewoon werken en veel dingen zijn inmiddels routine. Maar als ik ‘ineens’ weer ergens het Empire State Building zie opduiken, een Avenue zie liggen in het prachtige zonlicht, of tijdens mijn hardlooprondje langs de Hudson even naar het Vrijheidsbeeld knipoog, voel ik me een intens gelukkig mens!

• Alle (internationale) mensen die ik hier ontmoet. Michiels studie zorgt daar natuurlijk voor, maar ook bij Kava spreek ik zo veel interessante mensen. Het vergroot mijn wereld!

• De reizen die we kunnen maken. Dit is mijn meest intensieve reisjaar ooit en het wordt afgesloten met een maand Argentinië. Ik weet het, verwend, verwend, maar echt, I count my blessings.

• Het appartementje waar we in wonen. Het is klein (ik vervloek regelmatig het aanrechtje en mini wastafeltje), maar het staat wel in de gaafste wijk van NYC!

Last, but not least: mijn liefde, familie en vrienden! Love you!

Waar ben jij dankbaar voor?

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>