I’m back! Drie keer naar NYC in vijf weken tijd

I’m back! Drie keer naar NYC in vijf weken tijd

Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik voor het laatst in NYC was. Veel te lang natuurlijk, maar een verhuizing en enorme verbouwing zorgden voor andere prioriteiten. Nu zit ik op het vliegveld (in Frankfurt – ik heb een connectie gemist!) dit blogje te tikken, want ik ga de komende vijf weken maar liefst drie keer naar mijn favoriete stad op aarde.

How come? Lang verhaal kort: één keer met vrienden, één keer met de man en één keer voor werk. Can’t complain!

Ik heb nog geen enorme to-do list. Die komt er heus wel, maar eerst even in de vakantiemodus raken. Wat ik in elk geval wil doen:

- De One World Observatory op
- Een van de nieuwste sporttrends uitproberen, bijvoorbeeld een videogame-achtige high intensity interval training – AG6 – bij Asphalt Green
- Kayakken op de Hudson
- Het Whitney Museum bezoeken
- Koffie drinken bij mijn oude werkgever Kava Cafe
- De Verenigde Naties bezoeken
- Misschien wel weer mee op een tour van Museum Hack

Mocht je je afvragen hoe ik de nieuwste trends, ontwikkelingen en hotspots in de stad bijhoud? Bijvoorbeeld via deze fijne websites en blogs:
- Barts Boekje
- Gidsen van Cynthia & Annemerel
- Good old Time Out NYC

Heb je nog vragen, verzoeken of tips? Laat het me hieronder weten!

FacebookTwitterGoogle+Email

3 Responses to “I’m back! Drie keer naar NYC in vijf weken tijd”

 1. Daphne says:

  Gaaf Joyce! Je gaat je ogen uitkijken! Het is zo veranderd de laatste tijd! Combineer Whitney en Cava vooral ook even met de Highline. Je herkent de omgeving haast niet meer terug! Enne, misschien ook nog even een paar balletjes in de Hudson slaan bij Chelsea Piers? Fiets ook nog even door Brooklyn en Queens. Dan zie je helemaal hoe de skyline is veranderd. Enne…have a good one! (X3!). Groeten, Daphne (van de Newyorkcitytrippers).

 2. Moniek says:

  Hallo Joyce,

  Ik ga volgend jaar mei naar NY. In mijn uppie. Ik heb al een ticket geboekt. Nu lijkt het mij super gaaf om te logeren in Yotel. Maar de kamers zijn nu nog erg duur. 279 euro per nacht. Ik wil wel graag in Midtown verblijven. Heb jij misschien wat tips voor mij qua buurt of straat? Dan weet ik iets beter waar ik moet zoeken in Midtown. Of juist waar ik niet wil logeren…

  Thnx!

  • Joyce says:

   Beste Moniek,

   Wat een gaaf vooruitzicht! 279 euro per nacht is prijzig!

   Ik weet natuurlijk niet precies op welke data je gaat, maar wellicht zijn dit nog interessante opties onder de eur 200 p/n:

   - Pod 51, de optie met een gedeelde badkamer
   - CITY ROOMS NYC – Times Square (gloednieuw, nog geen recensies)
   - CITY ROOMS NYC – Chelsea
   - The Marcel at Gramercy, 4-sterren hotel, mooi ingericht. Dakterras met mooi uitzicht op Empire Sate building. Nu nog goed geprijsd.
   - Chelsea Cabins – zeer scherp geprijst, maar je slaapt wel in een soort cabine en deelt de badkamer.

   Bij sommige boekingssites, zoals Hotels.com, kun je een prijs alert instellen. Als je prijs van een kamer verandert, krijg je een alert.

   Met deze link krijg je 15 euro korting bij Booking.com: https://www.booking.com/s/34_6/a6e5458d

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>