Koffie recensie: Stumptown in het Ace Hotel

Koffie recensie: Stumptown in het Ace Hotel

Midtown is niet mijn favoriete gedeelte van New York: te druk, te grijs en teveel toeristen. Toen ik er noodgedwongen rondliep op zoek naar een bepaalde winkel, besloot ik van de nood een deugd te maken op zoek te gaan naar de beste koffie van de buurt. Volgens Yelp gooide Stumptown Coffee Roasters – in het hippe, maar dúre Ace Hotel - hoge ogen.

In het kruideniersachtige koffiezaakje wordt ernaar gestreefd de beste en puurste koffie te serveren, zonder al te veel opsmuk. Ook weleens fijn in het land van de duizend opties: de kaart is beperkt tot espresso, americano, macchiato, latte en cappuccino. De prijs oké: $3,75 voor een prima cappuccino. Toeristen en buurtbewoners weten de zaak te waarderen, op zaterdag was de rij láng!

Verder: aardige barista’s (met hoedjes), lekkere koekjes en een fijne plek om mensen te kijken.
Minder: er zijn niet echt zitjes en al helemaal geen werkplekken. Toch zitten? Dan kun je ook in de lobby van het Ace Hotel terecht. Hier wordt dezelfde koffie geschonken en kun je uitpuffen in de grote chesterfields of je laptop uitklappen aan de lange leestafel.

De cijfers:
Koffie: 7,5
Entourage: 8 (als er zitjes waren geweest, was een 9 op zijn plaats geweest)
Bediening: 8
Prijs: 7,5

Let op: cash only

Stumptown Coffee Roasters
18 W 29th Street
New York, NY 10001
stumptowncoffee.com
Metro: 28st (N, R)

Stumptown New York

Stumptown New York

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>