Koninginnedag in New York!

Koninginnedag in New York!

Terwijl Nederland zich druk maakt om het koningslied, hebben we hier gewoon zin in een feestje ter ere van de nieuwe koning. Dit is er te doen in de aanloop naar en op 30 april in New York:

28 april
Op de zondag vóór koninginnedag kunnen kinderen en ouders zich vermaken met een vrijmarkt, oud-Hollandse kinderspelen en Hollandse lekkernijen in Battery Park, van 15.00 tot 18.00 uur. Meer info op de website van Het Klokhuis, Nederlandse school en organisator van het evenement.

29 April
KDNY’13 – Koninginnenacht in New York! Al meer dan 10 jaar organiseert NLBorrels een groot feest ter ere van Koninginnedag, dat jaarlijks wordt bezocht door zo’n 1.000 Nederlanders. De laatste koninginnenacht zal plaatsvinden in Providence NYC (57th/3rd) vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.nlborrels.com. Natuurlijk hebben we al kaartjes gescoord voor dit feestje. Erg benieuwd hoe het zal worden.

30 April
De inauguratie van Z.K.H. prins Willem-Alexander als de Koning van Nederland zal exclusief voor leden live worden uitgezonden in The Netherland Club New York, dit is inclusief ontbijt. Voor meer informatie: www.netherlandclub.com

The Netherland Club organiseert samen met het Nederlandse Consulaat-Generaal in New York ook de jaarlijkse Koninginnedagreceptie. Van 18.00 tot 20.00 uur zijn zowel leden als niet-leden welkom op deze receptie.

Flyer KDNY’13

KDNY'13

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>