Najaars to-do list

Najaars to-do list

Het is eind augustus en het najaar hangt al een beetje in de lucht. Geen slechte tijd om in New York te zijn! De verzengende hitte is verdwenen, Central Park kleurt prachtig geel-oranje-rood en met een beetje geluk hebben we tot ver in oktober fijne temperaturen. Na mijn voorjaars- en zomer to-do lijstjes, zet ik nu mijn favoriete najaarsactiviteiten op een rijtje.

- Central Park is natuurlijk práchtig in het najaar, maar ken ik inmiddels al best goed. Deze herfst ga ik aangrijpen om Prospect Park in Brooklyn eens goed te ontdekken.

Prospect park fall

- Speaking about Brooklyn. Het is de hoogste tijd om daar eens wat meer tijd door te gaan brengen. Williamsburg ken ik wel zo’n beetje, maar er zijn nog zoveel meer gave wijken. Op mijn lijstje: DUMBO, Brooklyn Heights, Red Hook en Park Slope.

- Nieuwe New Yorkers ontmoeten door een keer bij iemand thuis ‘uiteten’ te gaan eten via EatWith.

- Orlando Bloom zien! Jawel, Orlando himself staat tot 24 november op het toneel in Romeo and Juliet. Ik vind de reguliere kaartjes stiekem te duur, maar hoop via TKTS of student rush een keer last-minute goedkopere kaartjes te scoren.

- Ein-de-lijk een keer naar het Museum of the Moving Image in Astoria, Queens gaan. Met tot 27 oktober een tentoonstelling over het personage Walter White uit de hitserie Breaking Bad. Perfect voor een regenachtige dag.

- De nieuwste films kijken op twee filmfestivals: het Coney Island Filmfestival (20-22 september) en The 51st New York Film Festival (27 september – 13 oktober).

- De ultieme helden die de New York City Marathon op 3 november lopen aanmoedigen. Ik volg al een tijdje Annemerels voorbereidingen en ik hoop haar natuurlijk te kunnen spotten tussen de duizenden deelnemers.

New york city marathon

Heb jij deze herfst plannen in New York?

FacebookTwitterGoogle+Email

3 Responses to “Najaars to-do list”

  1. Marieke says:

    Oh my, wat wil ik graag terug om dit allemaal te doen!

  2. Tamara says:

    Orlando….sigh ;) Maar mooie plannen, herfst vind ik altijd een mooi jaargetijde.

  3. Karlijn says:

    Ahh ik wil zo graag naar New York, en ik word nog enthousiaster met al die leuke dingen die jij steeds beschrijft. Lijkt me een mooi park, en hoe gaaf is het om Orlando Bloom in het theater te zien :) Volgens mij hangt er een hele speciale vibe (weet het nederlandse woord even niet) tijdens de marathon. Iedereen heeft maar één doel, die finish halen! Vooral nadat het vorig jaar niet doorging natuurlijk. Ik ben benieuwd of je AnneMerel spot, zou wel heel gaaf zijn natuurlijk!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>