Twan Huys geeft New York tips

Twan Huys geeft New York tips

Twan Huys, tegenwoordig vooral bekend van Nieuwsuur en NOVA College Tour, was vanaf 1999 gedurende zeven jaar correspondent vanuit de Verenigde Staten. Eerst in Washington, later in New York. Hij is een groot fan van New York en schreef in 2006 een fantastisch boek over de stad en haar inwoners: Ik ben een New Yorker.

Vlak voor mijn vertrek naar New York kreeg ik het boek cadeau van een aantal lieve collega’s. Groot was mijn verbazing toen ik zag dat Twan zijn boek van een persoonlijk noot had voorzien mét een aantal tips. Ik deel ze graag!

1. Uitzicht vanaf de Top of the Rock, het Rockefeller Center
2. Ferry naar Staten Island
3. Pepolino, Italiaan in Tribeca
4. Restaurant Gigino en het wijdse uitzicht over op de NY baai in Wagner Park

De eerste twee tips zijn ab-so-luut de moeite waard. Tip 3 en 4 ga ik zeker nog uitproberen!

Ik ben een New Yorker
Twan Huys
Prometheus
ISBN 9044608649

Ik ben een New Yorker - Twan Huys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>