Over JSNY

Hi! Welkom op JSNY, de Nederlandse blog van Joyce Sint Nicolaas over New York.

In 2013-2014 woonde ik samen met mijn man Michiel in New York, in een fijn appartement in de fantastische West Village. Michiel studeerde aan de Business School van Columbia University en ik hield me naast het bloggen bezig met werken bij Kava Café, een leuk koffietentje in het Meatpacking District en lesgeven bij ‘t Klokhuis, de Nederlandse school van New York.

Gedurende de anderhalf jaar dat ik in New York woonde, heb ik mijn favoriete eet- en drinkadresjes, praktische tips en fijne momenten op dit blog gedocumenteerd. Mijn plan is nu minimaal twee keer per jaar terug te gaan én mijn vondsten hier te blijven delen. In april 2015 cross ik weer door mijn heerlijke ‘Yorkie York’.

Ben je voor het eerst op deze blog en zoek je vooral praktische tips? In dit artikel heb ik alle handige blogposts van het afgelopen jaar op een rijtje gezet. Mijn ervaringen en tips deel ik ook in MNHTTN magazine.

Heb je aanvullende tips? Een vraag of een opmerking? Of wil je gewoon contact opnemen? Dat kan! Laat je reactie achter onder het betreffende artikel (vind ik heel leuk!) of neem contact met me op via: info@joycesintnicolaas.nl

over jsny / www.jsny.nl