PSST vanaf Brussel naar NYC voor € 400

PSST vanaf Brussel naar NYC voor € 400

Even een kort berichtje tussendoor: als je met Delta via Brussel direct naar New York vliegt, kan dat wel eens heel voordelig uitpakken!

Laatst zag ik al berichtjes over deze actie op Facebook voorbij komen en een lieve lezer liet ook al een bericht in de comments achter. Tijd om het zelf even te checken en inderdaad, zie het resultaat van mijn zoekopdracht op KLM.com:

Delta Brussels to New York

Het lijkt erop dat de actie tot en met april geldig is.

Natuurlijk moet je nog wel even in Brussel zien te komen en dat kost ook geld. Als je in het zuiden van Nederland woont, zal het verschil met een reis naar Schiphol nihil zijn. Én, ik zag dat NS HiSpeed ook een promotie heeft:

Ik ben erg benieuwd, zijn er lezers die binnenkort vanaf Brussel vliegen of al hebben gevlogen? Laat je ervaringen achter bij de comments!

PS. Via Antwerpen kan je nog goedkoper uit zijn, maar dan moet je eerst vanuit Antwerpen met de trein naar Schiphol. Voor Nederlanders een beetje een ridicule reis natuurlijk, maar voor onze Zuiderburen wellicht wel heel interessant!

FacebookTwitterGoogle+Email

5 Responses to “PSST vanaf Brussel naar NYC voor € 400”

 1. Rachel says:

  Hoi Joyce,

  Erg leuk om je blog te volgen :) en haal er veel leuke tips uit.
  Ik ga over 2 weken met mijn zusje naar NYC voor een weekje.. ZIN IN! :)
  Alleen vroeg ik me af.. Hoe is het weer daar op dit moment?! Als ik het weerbericht volg, ziet het er erg koud uit.. Kan je me vertellen of het goed te doen is om erop uit te gaan met het koude weer in NYC?

  Thankss!

  Groeten,
  Rachel

  • Joyce says:

   Ha Rachel,
   Het is behoorlijk koud nu, maar je kunt je er op kleden hoor. Veel lagen, handschoenen en muts en dan gaat het helemaal goedkomen. En lekker veel warme choco en cocktails drinken, blijf je ook warm van ;-)
   Veel plezier vast!
   Groetjes,
   Joyce

 2. Marieke says:

  Ohh ik wou dat ik NU een ticket kon boeken!

 3. Printje says:

  Hey,
  net uw leuke blog gevonden!! Ik hoop nog veel tips te vinden.
  We hebben net vluchten geboekt met Delta met een stop over van 3 dagen in New York met vertrek uit Brussel, daarna vliegen we door naar San Francisco voor onze rondreis.
  Het was zelfs voordeliger te stoppen voor enkele dagen in New York dan meteen door te vliegen.

  Dus dat is super hé!! :-) Dus nu op zoek naar een leuk verblijf, en naar toffe ideeën om te doen met kids!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>