Shoppen

New York is een paradijs voor shopaholics. Of je nu gaat voor de typisch Amerikaanse merken, de prachtige warenhuizen, vintage vondsten of koopjes, je zult het er vinden. Waar te beginnen? Welke plekken mag je niet overslaan? Lees het hier.

Favoriete New Yorkse shopping buurten op een rijtje – deel 1

Posted by on May 16, 2014 in Algemeen, Meatpacking District, Shoppen, SoHo, West Village | 6 comments

Favoriete New Yorkse shopping buurten op een rijtje – deel 1

Wie deze blog al wat langer volgt, weet ongetwijfeld dat ik me graag in New Yorkse winkelstraten begeef. Het is maar goed dat ik niet echt verslavingsgevoelig ben, want op shoppinggebied vind je ECHT ALLES in New York: de grootste designers, mooiste warenhuizen, schattigste vintage winkeltjes en goedkoopste outlets.

read more

Brooklyn Flea en Smorgasburg nu onder één dak en binnenkort weer naar buiten

Posted by on Mar 5, 2014 in Algemeen, Brooklyn (borough), Budget, Doen, Eten, Herfst, Lente, Shoppen, Winter, Zomer | 5 comments

Brooklyn Flea en Smorgasburg nu onder één dak en binnenkort weer naar buiten

Als je een van oude of handgemaakte spullen en lekker eten houdt, zijn de Brooklyn Flea en Smorgasburg een must-go in het weekend!

read more

Favo spots: hier doe ik mijn boodschappen

Posted by on Feb 5, 2014 in Algemeen, Shoppen | 5 comments

Favo spots: hier doe ik mijn boodschappen

Iedereen die wel eens een tijdje in het buitenland heeft gewoond, zal deze toektocht ongetwijfeld herkennen: waar doe je je wekelijkse boodschappen? Bij welke zaken kun je jouw favoriete spullen vinden en het liefst ook een beetje voor een normale prijs?

read more

Winterse toplijstjes

Posted by on Dec 14, 2013 in Algemeen, Brooklyn (borough), Central Park, Chelsea, Doen, Drinken, East Village, Eten, Greenwich Village, Hell's Kitchen, Lower East Side, Midtown, Nolita, Shoppen, SoHo, West Village, Winter | 10 comments

Winterse toplijstjes

Binnenkort naar New York? Bereid je voor op kou, heel veel kou, maar ook op veel gezelligheid. Weten waar het echt leuk is in de winter? Ik ben op onderzoek uitgegaan en presenteer je mijn toplijstjes voor open haarden, warme chocomel en meer!

read more

Het is bijna zover: Thanksgiving en Black Friday

Posted by on Nov 19, 2013 in Algemeen, Doen, Handig, Shoppen | 2 comments

Het is bijna zover: Thanksgiving en Black Friday

Nog even en het Amerikaanse Holiday-season gaat officieel van start met Thanksgiving op donderdag 28 november. Geen idee wat je kan verwachten? Ik heb wat basics voor je op een rijtje gezet.

read more

Nolita, I love you! (deel 1)

Posted by on Nov 13, 2013 in Algemeen, Nolita, Shoppen | 2 comments

Nolita, I love you! (deel 1)

Stiekem lijd ik aan het syndroom waar menig New Yorker last van heeft. MIJN eigen buurt is het mooist, het hipst of het gaafst. Misschien dat ik m’n blog daarom een beetje overlaad met West Village artikelen. Sinds kort ga ik echter regelmatig vreemd met mijn tweede liefde: Nolita. Ik vertel je er graag alles over!

read more

Nieuwe favorieten: doen, shopping, eten en drinken

Posted by on Nov 10, 2013 in Algemeen, Brooklyn (borough), Budget, Doen, Drinken, Eten, Shoppen | 3 comments

Nieuwe favorieten: doen, shopping, eten en drinken

Afgelopen week was vriendinnetje Marieke in New York! Ze bezocht de stad voor de tweede keer, is net als ik altijd op zoek naar leuke, bijzondere plekken, trends en hotspots en zo vormden we een uitstekend duo. Haar bezoek was ook hét perfecte excuus om nieuwe dingen uit te proberen. Mijn ontdekkingen van de afgelopen week deel ik graag met je!

read more

Vijf ontdekkingen #9

Posted by on Oct 28, 2013 in Algemeen, Brooklyn (borough), Doen, Handig, Shoppen | 0 comments

Vijf ontdekkingen #9

JSNY was weer eens elders in de USA (Texas) en dan schieten mijn rubrieken er altijd een beetje bij in. Tijd dus om de vijf ontdekkingen nieuw leven in te blazen. Komen ze!

read more

Vijf ontdekkingen #8

Posted by on Oct 4, 2013 in Algemeen, Chelsea, Doen, Eten, Greenwich Village, Meatpacking District, Shoppen, West Village | 2 comments

Vijf ontdekkingen #8

Vorige week was vriendin K. op bezoek en op dit moment zijn mijn ouders voor het eerst in hun leven in New York. Ik ben dus veel op pad, helaas weinig aan het bloggen, maar gelukkig veel aan het ontdekken. Vandaag zet ik weer vijf van mijn recente ontdekkingen voor je op een rijtje.

read more

Mijn favoriete Amerikaanse winkelketens

Posted by on Sep 22, 2013 in Algemeen, Shoppen | 7 comments

Mijn favoriete Amerikaanse winkelketens

Nu het najaar in de lucht hangt heb ik enorm veel zin in een nieuwe herfstgarderobe! No problemo natuurlijk hier in New York, waar de ware shopaholic ruimschoots aan zijn trekken komt.
Maar… voordat je de eerste beste H&M of ZARA naar binnen rent, presenteer ik je mijn favoriete Amerikaanse winkelketens die níet in Nederland te vinden zijn. Zo kom je tenminste met iets unieks thuis!

read more