5x gratis een fantastisch uitzicht op de skyline van New York

5x gratis een fantastisch uitzicht op de skyline van New York

Ik ben een geluksvogel die de laatste jaren heel wat wereldsteden heeft bezocht: Buenos Aires, Parijs, Londen, Hong Kong, Madrid en Shanghai – to name a few. Hoe gaaf, indrukwekkend en inspirerend al die steden ook waren, hun skylines kunnen wat mij betreft die van New York níet overtreffen (vooruit, Shanghai heeft er ook wel eentje die meetelt).

Zelfs na meer dan een jaar in NYC te hebben gewoond, maakt het zien van de skyline me keer op keer een intens gelukkig mens. Het lastige is alleen dat ik midden in Manhattan woon en dat je dan niet ‘zomaar’ het complete plaatje ziet. Je moet eigenlijk altijd een rooftop op om je weer even ‘on top of the world’ te voelen óf je moet Manhattan verlaten.

Voor ToGoTo New York zette ik op een rijtje waar je gratis en voor niets van dat prachtige uitzicht kunt genieten. Lees het hele artikel hier.

New York City SkylineCredits: Chris Ford

Vanuit welke punten heb jij de skyline van New York bekeken? Heb je nog een gouden tip? Deel ‘m hieronder!

FacebookTwitterGoogle+Email

7 Responses to “5x gratis een fantastisch uitzicht op de skyline van New York”

 1. Richard says:

  Hoi Joyce,

  Rooftop bar ink48 hotel heeft amazing skyline views.
  Doordat het rond de 20e verdieping ligt, heb je het gevoel midden in de skyline te staan.

  Zeker de moeite waard!

  Groetjes,
  Richard

 2. Michiel says:

  Met de Adirondack Schooner van 1800 tot 2000 uur van Manhatten naar het Vrijheidsbeeld gevaren en terug. Prachtige driemaster die je onder leiding van een ervaren kapitein een fraai beeld van de ondergaande zon en Manhatten geeft.

 3. Peter Smit says:

  Hoi Joyce,
  wij hebben een bezoek naar New York gepland in September, mijn vrouw onze dochter van 20 en ikzelf.
  ik ben al een keer met mijn dochter geweest en het was fantastisch.
  nu zouden we graag een dakterras bezoeken, maar bij de meeste moet je allemaal 21 jaar of ouder zijn.
  heb je tips voor ons?
  groetjes uit een erg warm Nederland.

  • Joyce says:

   Beste Peter,

   Het klopt dat je ‘s avonds 21 jaar of ouder moet zijn (helaas).

   230 Fifth biedt in het weekend een brunch menu aan waar ook minderjarigen bij welkom zijn. Zie hier het menu (heel Amerikaans, wel leuk om een keer mee te maken) en hier hun leeftijdsbeleid.

   Verder moet de rooftop van het Metropolitan Museum of Art vrij toegankelijk zijn (dat is niet echt een bar, maar een tentoostellingsruimte) en is misschien Birreria, de rooftop brouwerij van Eataly overdag toegankelijk voor -21 (kan er op hun site niets over vinden, dus ik zou ze even bellen of mailen).

   Veel plezier vast!

   • Peter Smit says:

    Hoi Joyce, we zijn in September naar NY geweest en het was fantastisch,we hadden enkele rooftops bezoeken gepland, Birreria is leuk maar het uitzicht valt tegen. we hebben wel de Fairfield Inn en Suites van Marriot bezocht achter de Madison Square Garden 312 W 33str. ook als je nog geen 21 ben geen probleem zowel overdag al s`avonds. we hebben inmiddels veel info van je site gehaald.
    Groetjes. Peter Smit

 4. Van der Steen says:

  Helaas werkt de link niet meer naar ToGoTo.
  Ben wel benieuwd naar de uitzichten.

  Groet

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>