The NYC Weekend #2

The NYC Weekend #2

Mijn experimentje is mezelf en hopelijk ook mijn lezers goed bevallen, dus ik ga vrolijk door met de weekendblogs. Afgelopen weekend was lekker sociaal, een tikkeltje ‘alcoholisch’ en vooral heel erg New York. Komt-ie!

Vrijdagavond stond er een bachelorette party op het programma. We zouden met een groep van acht meiden een Argentijnse bride-to-be verrassen en er een mooi avondje van maken. Eerste onderdeel was een gezellig borrel bij een Ierse vriendin, die werkelijk álles in haar huis fantastisch versierd had. Natuurlijk speelde de bachelorette een quiz (ze had bijna alle vragen goed, damn!) en vloeiden de bubbels rijkelijk. Rond twaalven vertrokken we naar Kiss & Fly, een populaire club in het Meatpacking District. Met een SUV van UBER lieten we ons comfortabel van de Upper West Side naar het Meatpacking vervoeren.

Kiss & Fly New York City

Bij Kiss & Fly stonden we op ‘een’ lijst en konden we de rij gelukkig skippen, want die was lang. Ik had me totaal niet verdiept in deze club voordat we er er naar toe gingen, maar wow, dit was gaaf! We kwamen binnen en het feest was in volle gang, dus we hoefden alleen maar een sprintje te trekken naar de dansvloer. Geen ‘oh wat ben ik hip sfeertje’ of mensen die elkaar alleen maar staan aan te gapen. Nee, gewoon een mooi FEEST! Toen we na een paar uurtjes – iets te vroeg naar m’n zin – weer buiten stonden kon ik fijn naar huis lopen, want we wonen er vlakbij.

Zaterdag besloten Michiel en ik een paar uurtje te gaan sightsee-en. Het was alleen super benauwd en warm in de stad, dus wat te doen? We bedachten dat een manier om de hitte enigszins achter ons te laten een boottochtje naar Governor’s Island kon zijn. En dat was het gelukkig!

Governor’s Island is een voormalig militair fort, dat tussen Manhattan en Broolyn in ligt. Het is inmiddels een nationaal monument en er wordt veel moeite gestoken in het opknappen van het eiland. Met een gratis ferry vanuit het zuiden van Manhattan ben je er in 10 minuutjes. Deze week maak ik er nog een aparte en uitgebreide blogpost over, maar wauw, ik vond dit echt de moeite waard! Het is er super groen, je kunt er fietsen, picknicken, lekker eten.. Even de stad uit!

Governor's Island Diary

We lunchten er bij Little Eva’s en hebben lekker in de schaduw op een picknickkleedje gelegen.

Governor's Island

Eenmaal terug op Manhattan was het haasten, want er stond weer een verrassingsfeestje op het programma. Een Nederlandse vriendin was na twee maanden eindelijk weer terug in New York en dat moest gevierd worden. We borrelden en aten bij BOBO, een super leuk Frans-geïnspireerd tentje in de West Village.

Zondag stond in het teken van schoonmaken, studeren (Michiel), bloggen (ik) en boodschappen doen. Hier zal ik jullie verder niet mee vermoeien, behalve dat… we op de metro stonden te wachten in het Christopher Sheridan station en Sarah Jessica Parker ineens langs kwam tippelen. JAWEL IN DE METRO! De Gay Pride was in volle gang en daardoor waren allerlei straten afgesloten waardoor ze misschien noodgedwongen de metro moest nemen? Hoe dan ook, ze zag er niet happy uit, maar ik was blij, want ik kon weer een celebrity aan mijn spotting-lijstje toevoegen ;-)

Fijne week!

SJP

FacebookTwitterGoogle+Email

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>