The NYC Weeks

The NYC Weeks

Nog maar eventjes geleden beloofde ik iedere week een ‘diary’ te posten. Belofte maakt schuld, maar het lukte me de afgelopen weken niet om bij te blijven. Twee banen (soms op één dag) en een trip naar Nederland zorgden ervoor dat ik nauwelijks achter mijn laptop te vinden was.

Maar… ik maak het bij dezen weer goed. Een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen drie weken. Én volgende week weer een vers verslag – dat beloof ik!

Op 13 februari werd ik dertig. Een feestelijke dag, die begon met een wel heel lekker champagne ontbijtje verzorgd door Michiel. Hoogtepunt? De wentelteefjes naar geheim recept. Mmmmm….

birthday

En ik kreeg een prachtig cadeau! Een grote-mensen-tas van Michael Kors. Yay!

Michael Kors

Het begon in de loop van de dag enorm hard te sneeuwen, en dus ging mijn Nederlandse les die avond niet door. Mazzel! Ik ging naar de kapper en samen met Michiel naar de film (The Monuments Men – viel tegen) en ‘s avonds bij ons in de buurt uit eten bij Desantos.

En het was natuurlijk de week van de fantastische schaatsprestaties. Soms lukte het ons via een illegale verbinding mee te kijken met de NOS.

olympics

In het weekend brunchte ik met zes vriendinnen bij Sons of Essex aan de Lower East Side. Ik had een wel heel goedkope voucher gescoord via Gilt City en bij alles dat op tafel kwam, waren we wéér verbaasd dat dat er ook nog bij hoorde. Het eten was overigens heel goed. Aanrader dus!

sons of essex

[vanwege de privacy van mijn vriendinnen geen foto met de dames erop, maar een van Sons of Essex].

In de week erna hadden twee vriendinnen een verlate verjaardagsverrassing georganiseerd. Een dans/fitness workshop DMF- Dance Motivation Fitness middenin het Theater District. Als deze fitnessvorm nog niet overgewaaid is naar Nederland, gebeurt dat vast binnenkort. Het is een combinatie van Aerobics, Zumba, Boksen en gewoon dansen. Su-per leuk!

Daarna gingen we uiteten in de buurt, bij Tony’s di Napoli, waar het toetje het absolute hoogtepunt vormde: een door mijn vriendinnen zelfgebakken chocoladetaart mét kaarsjes. Toen het personeel van het restaurant ook nog even aanhaakte om Happy Birthday te zingen, voelde ik me heel erg jarig.

Daarna zijn we een paar dagen in Nederland geweest (fijn om iedereen weer te zien!) en afgelopen week werkte ik heel veel. Ook ontmoette ik blogger Carlissa voor een lunch bij mij om de hoek bij Rosemary’s. Heel leuk (en gezellig) haar nu eens in het echt te spreken.

Op vrijdagavond kwamen we met de oude en nieuwe lichting Nederlandse MBA-studenten en hun partners bijeen voor een diner en feestje in Los Feliz, wederom in de Lower East Side. Het was een topavond, maar helaas liet de tequila de volgende dag een desastreus spoor achter. Ziek. Meeh. Temeer omdat ik zou gaan spinnen met Carlissa bij het uberhippe SoulCycle. Zij heeft zich braaf in het zweet gewerkt en ik ben weer in mijn bed gaan liggen.

Gelukkig gaan Michiel en ik het weekend toch nog leuk afsluiten, want vanavond dineren we in het kader van de Restaurant Week bij Indiaas Restaurant Junoon. Mijn maag kan het weer aan, dus ik heb er zin in!

Fijne week!

FacebookTwitterGoogle+Email

4 Responses to “The NYC Weeks”

 1. susan says:

  HOI! Ik ben nu met vriendinnen 1,5 week in NYC en heb van te voren je blog helemaal uitgeplozen. Ze zijn helemaal verbaasd over al mijn tips via jouw blog hihi. Morgen wordt onze shopdag. Century 21 viel een beetje tegen, heb je nog tips? En wat een gave tas heb je! Ik ben 26 feb 30 geworden, aargg! Gelukkig kunnen wij t vieren in NYC :-) Bedankt voor je leuke blog! X

  • Joyce says:

   Ha Susan! Wauw, anderhalve week, heerlijk! En ook welkom bij de club ;-) . Ben je in Century 21 in Upper West Side of Financial District geweest? Ik vind de vestiging aan de Upper West Side fijner, maar het blijft een kwestie van goed zoeken en geduld/geluk hebben. Je kan ook nog Nordstrom Rack aan Union Square proberen, kan je meteen combineren met DSW voor schoenen. Heel veel plezier nog en als je nog een vraag hebt, hoor ik het wel!

 2. khadija says:

  Heel leuk om weer wat van je te lezen!!! Graag meer haha.. En nog gefeliciteerd met je verjaardag.

 3. Paul says:

  Vorig jaar heb ik jouw blog gevonden toen ik onze reis naar Amerika aan het voorbereiden was. Geweldige artikelen met heel veel tips en prettig geschreven. Elke nieuw artikel lees ik met heel veel plezier en denk dan weer, wanneer gaan wij weer.
  Ga zo door!!!!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>