Zomer to-do list

Zomer to-do list

It’s summer in the city! Als geheugensteuntje voor mezelf, maar hopelijk ook als inspiratiebron voor het geval je deze zomer New York bezoekt, deel ik graag mijn zomer to-do list met je.

- Gratis kayakken op de Hudson. Dat kan in de weekenden op 3 plekken, meer lees je hier.

- Mijn fiets meenemen op de gratis Staten Island Ferry en het eiland verkennen.

- In South Seaport bij de Smorgasbar gaan eten. Het is een spin-off van het o-zo-populaire Smorgasburg in Brooklyn en je kunt van 11.00 tot 22.00 uur bij een van de vele tentjes terecht voor lunch, een snack of diner. Smorgasbar is bedoeld om South Seaport weer wat leven in te blazen. Dit historische haventje in zuidelijk Manhattan is namelijk enorm getroffen door de orkaan Sandy en nog steeds niet helemaal up-and-running.

- Biertjes drinken in een van de vele Beer Gardens die New York rijk is. Voor de beste plekken, lees dit artikel van Time Out.

- Naar The Cloisters, de dependance van het Metropolitan Museum of Art. Een bezoek staat al heel lang op mijn lijstje en ik heb voor deze week een gratis ticket. Gewoon-Gaan-Dus-Joyce!

- Vuurwerk kijken tijdens 4th of July (Independence Day). Waar? Geen idee nog. Voor inspiratie, kijk hier.

- Rooftops blijven ontdekken. Deze gids met adressen is handig.

- Meedoen aan gratis yoga in de buitenlucht en mijn matje uitrollen op Times Square voor Solstice op 21 juni. Hoe geweldig is dat?

- Mijn eigen tips opvolgen, dus naar gratis openlucht films en naar Shakespeare in the Park.

- Eten bij Perilla. Oké, dit kan het hele jaar door, maar dit tentje zit zo’n beetje onder ons huis en het eten schijnt fan-tas-tisch te zijn. Waar wacht ik nog op?

Wat wil jij perse deze zomer in New York doen?

FacebookTwitterGoogle+Email

2 Responses to “Zomer to-do list”

 1. Marlou says:

  Wat een fijn lijstje!
  Ik ben helaas niet in New York deze zomer :) , maar in Brussel (waar ik nog 2,5 maand woon) wil wel graag meer fietsen, meer parken ontdekken, naar fijne rooftop feestjes, de stripmuurwandeling doen, naar alle musea van m’n to-visit-lijstje waar ik nog niet ben geweest, en gewoon het gevoel hebben dat ik alles heb gezien en gedaan als ik hier eind augustus vertrek.

  Fijne zomer!

  • JoyceStNicolaas says:

   Thanks Marlou! Dat klinkt ook als een mooie lijst! Brussel in de zomer, heerlijk! Ik heb er eens 5 maanden in de winter gezeten en dat was best grijs en grauw af en toe. Enjoy!!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>